Грандиозен концерт в Москва „Zа Свят Без Нацизъм“! Путин произнесе знакова реч пред 400 хил. с руски знамена! ГЛЕДАЙ КОНЦЕРТА НА ЗАПИС:

Руският президент Владимир Путин излезе днес на сцената на стадион „Лужники“ в Москва на празничния концерт-митинг по повод осмата годишнина от присъединяването на Крим към Русия, предадоха Ройтерс и ТАСС.

Путин се обърна към 200-те хиляди събрали се на трибуните и към още толкова извън стадиона, които наблюдаваха спектакъла на големи екрани, като приветства специалната военна операция на Русия в Украйна. Той обеща на стотиците хиляди, развяващи руски знамена и скандиращи „Русия, Русия, Русия“, че всички цели на руската държава в тази операция ще бъдат постигнати.

Ние знаем какво трябва да направим, как да го направим и на каква цена. И безкомпромисно ще изпълним всичките си цели“, каза 69-годишният Путин на митинга от сцена, украсена с лозунга „За свят без нацизъм“, предаде Ройтерс. Много от плакатите, издигнати от множеството, включваха буквата „Z“, която руските сили използват като военен символ за освободителната си мисия в Украйна.

Президентът каза също, че войниците, които се бият в „специалната военна операция“ в Украйна, са демонстрирали единството на Русия. „Рамо до рамо, те си помагат, подкрепят се и при нужда се защитават от куршуми един – друг с телата си като братя. До такава степен единен руският народ не е бил отдавна“, заяви държавният глава.

Крим трябваше да бъде изваден от унизителното състояние, в което се намираше, докато беше откъснат от Русия, подчерта Путин, цитиран от ТАСС. „Има неща, които правим там и инвестираме много, но в същото време те не са видни веднага с невъоръжено око. Те имат фундаментален характер: газоснабдяване, енергоснабдяване, комунални услуги, възстановяване на пътната мрежа, строеж на нови пътища, магистрали и мостови преходи“, добави руския президент, според когото Крим и Севастопол като част от Украйна са били поставени в унизително положение. Киев „финансираше тези територии на така наречения остатъчен принцип. Почти не инвестираше нищо в тях за сметка на други региони, защото винаги ги е считал за чужди – автономни“, заяви руският държавен глава.

ВИЖ ЦЕЛИЯ КОНЦЕРТ:

https://youtu.be/l4UMTyalrK8

https://youtu.be/-xsOD5FLP5U

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. СЛАВА ВЕЛИКИ РУСКИ БРАТЯ СТИГНЕТЕ ДО БЪЛГАРИЯ ИМАТЕ ОБИЧТА И НАДЕЖДАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС ОБИЧАМЕ ВИ ЧАКАМЕ ВИ СПАСЕТЕ НИ РУСКИ БРАТЯ ОСВОБОДИТЕЛИ ГОСПОД ДА Е С ВАС

  2. Най-трудното в Крим беше да се промени укро-менталитета. Че абсолютно всичко се рушава с рушвет. Че закони са създадени да не ги спазват. И дайте всичко без пари, а ние ще лежим под крушата, и вареники със сметана сами ще залитат в устата.
    По моите приятели там виждам, че има вече напредък.))))
    Има един украински политолог и журналист Ростислав Ищенко. Политемигрант. На Ukraina. ru има много хубава статия на тази тема.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.