16 хил. Бойци от Сирия, Африка и Латинска Америка са се записали само за ден ДА ВОЮВАТ ЗА РУСИЯ в Украйна! (С ВИДЕО)

Хиляди граждани от Сирия, Африка и Латинска Америка са се записали като доброволци само за ден за оказване на военна помощ на Донбас.

В Сирия, където много добре знаят какво е борбата с финансирания от САЩ международен тероризъм, вече се сформират бойни батальони от доброволци за оказване на военна помощ на двете донбаски републики ДНР и ЛНР.

„Ние помним как руснаците проливаха кръвта си за нашата свобода и сега искаме да им върнем жеста. Сирийският народ обича Русия“, заявяват сирийски граждани, които образуваха опашки пред пунктовете за записване на доброволци. Към тях се присъединяват и хиляди граждани на Куба, Венецуела, Никарагуа, Чили и Аржентина.

В новата мащабна война срещу американския империализъм се включват и доброволци с богат боен опит от африканските държави Камерун и ЦАР.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/1cTxroz91_c

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Сирийците помнят, но нашата памет изчезна.Изпаднахме в пълна деменция. Докато ги има такива като „Грета“. Слушай ,наври си главата в гъза и млъквай.

  2. БЛАГОДАРИМ ВИ ВЕЛИКИ И СВЯТИ ДЕЦА ВСИЧКИ КОИТО ИСКАТЕ ДА ПОМОГНЕТЕ НА БРАТСКА РУСИЯ И ВЛАДИМИР ПУТИН ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ

  3. НЕ ОЧАКВАЙТЕ ТЕЗИ НОВИНИ ПО ТВ, НЯМА ДА ГИ ВИДИТЕ. ЛЪЖАТ ВИ НАГЛО И ЦИНИЧНО
    Много важни събития се случиха последните дни:

    Иран изстреля 12 ракети Фатх 100 по Американски и Изрелски обекти в Ербил. Това не беше обикновен обстрел от камилари. И тези ракети са далекобойни и технологични като оръжия, а не преносими РПГ-та на миризливи араби от пустинята.
    Саудитска Арабия и Китай подписаха огромна сделка за 10$ милиарда за строеж на НПЗ работещо с Руски петрол в Китай.
    Саудитска Арабия започва да продава петрола си за юани.
    Русия и Китай финализират системата си за междубанкови разплащания, която ще заобикаля SWIFT.
    Русия обяви, че намалява добива си на петрол от Април и забрани износа на пшеница, зърно и торове до Август. А тя е най – големия износител.
    Китай, Индия, Бразилия и Русия поискаха обяснение от САЩ за биолабораториите и програмата им. Тона на заявлениято е много остър.
    Мадуро отсвири всякакви опити на САЩ за стопляне на отношенията и доставки на петрол, срещу смекчаване на санкциите срещу Венецуела.
    Тоест, ясно се очертава лагера на страните, които застават твърдо против САЩ. Това са: Иран, Саудитска Арабия, Русия и Китай. Към тази група гравитират Бразилия и Индия. Венецуела и Северна Корея са ясни.

    Дали обаче са само срещу САЩ или има и друго?

    Обърнете внимание, че в тази група влизат доставчиците на над 90% от петрола в света.

    Долара като резервна валута се държи на 3 стълба:

    Световната финанасова система- МВФ, СБ и SWIFT
    Военна сила и възможност за проекция на военна сила.
    Петродолари и петрола като покритие на долара.
    Вече разбирате, че тук не става дума за доставки на петрол. Рушат се основните стълбове на долара.

    Рушат се рязко бързо и безалтернативно.

    Удара по долара се почувства веднага след новините. Курса на рублата, който е без това е фалшив защото няма органична връзка с пазарите , поскъпна с над 10% .

    Ама дали рублата поскъпна?

    Не, естествено.

    Долара взе да се обезценява.

    Още малко натиск и долара ще се обезцени още, което означава средна цена на бензина в сащ над 5$ за галон, което е началото на полу разпада на американската икономика. Сега е 4.3$

    А за нас означава не просто висока цена на бензин, но и ценова криза за храна, заради пшеницата, зърното, торовете и цялата нарушена верига на доставки.

    Ъпдейт: мина срещата на Китай и САЩ, както анализирах САЩ бяха отсвирени. На срещата на НАТО също се препотвърди, че НАТО няма да воюва с никой. Толкоз.

    Важна забележка: Това, че Китай и Русия изместват САЩ не значи, че Китай ще спрат да търгуват с него или ще почнат само с Русия да търгуват. Не, защото е невъзможно по физически причини, а и не е нужно. Просто му отнемат мястото на хегемон и го изтикват. Същото е и за Арабите: това че приемат юани не значи че спират да продават за $, не, просто вече долара няма екклузивност и юана става обезпечен т.е петроюан. Няма черно и бяло, има изместване на хегемона и отнемане на влиянието и пазарите му. А ако хегемона т.е САЩ се срути, това си е негов проблем.

    Живеем в интересни времена.

    Не очаквайте тези новини по ТВ, няма да ги видите.

    Моля, спрете да гледате телевизия. Завинаги. Лъжат ви нагло и цинично 24/7

    Тодор Ангелов

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.