Медведев: Скоро Европейците ще Плащат по 2000 евро за 1000 кубометра Газ

Бившият президент и премиер на Русия Дмитрий Медведев, който в момента е заместник-председател на националния Съвет за сигурност на Русия, заяви, че скоро страните от Европейския съюз ще плащат много висока цена на газа, пише NOVA.

„Канцлерът на Германия Олаф Шолц разпореди спиране на процедурата по сертифициране на газопровода „Северен поток 2” като част от санкциите срещу Русия за признаването на ДНР и ЛНР за независими държави. „Добре дошли в един нов свят, в който скоро европейците ще плащат 2000 евро за 1000 кубометра газ!”, написа Медведев в профила си в Туитър, в отговор на решението на Олаф Шолц за „Северен поток 2”.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ВЕЛИК СИ ДИМИТРИЙ ГОРДЕЕМ СЕ С ТЕБ ВЕЛИК НАШ БРАТ ОБИЧАМЕ ТЕ РАДВАМЕ СЕ НА СВОБОДАТА НА БРАТСКИ РУСКИ ДОНБАС СПАСЕТЕ И НАС БРАТУШКИ НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

  2. Те плащат на брадати сирийски майки да им режат тъпите зелки, та цената на газА ли ще ги събуди?
    Европа е населена с татално олегофренясали малоумници, които не виждат как ги избиват.
    Май май напълно си заслужават съдбата.

  3. Ето заради такива като вас предани евроантлантици България търпи милиарди загуби и ще търпи в бъдеще, ако продължавате да лижете задника на онзи отвъд и не само океана. Какво ви пречеше да заемете неутрална позиция, както направи Югославия.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.