Владимир Путин: Русия ще Смаже всеки нов агресор, така, както Срази Нацистка Германия!

„Ще отвърнем на агресора така, както го направи СССР срещу Хитлерова Германия по време на Втората световна война. Нацистите нападнаха Съветския Съюз с ужасяваща бруталност. Понесохме най- голямата загуба на човешки животи в историята – 27 млн. души, но смазахме нацизма. И ако някой си позволи отново да ни нападне – отговорът ни ще е същият, на каквато и да е цена. Русия никога няма да бъде покорена от външен агресор“. Това заяви руският президент Владимир Путин в интервю за проекта на агенция ТАСС „20 въпроса към Владимир Путин“.

За нас не е важно дали бившите ни съюзници от Втората световна война ще уважат Военния парад по случай 75 години от победата над Хитлер. 9 май си е наш, руски празник. Ни, разбира се, сме ги поканили, но ако все пак проявят подобно неуважение, от морална гледна точка това няма да говори добре за тях“, заяви Путин. Предполага се, че в този свой отговор руският президент визира Доналд Тръмп, който отказа поканата на Русия да присъства на Парада на 9 май в Москва. Вместо това обаче лидери и официални представители на 140 държави са потвърдили присъствието си.

„Русия никога не би предприела първа военно-агресивни действия. Това никога не е било и няма да е в дневния ред на руската политика. Но сме в пълното си право да се защитим и да отвърнем при външна агресия. Ще защитим народа си“, категоричен е Путин.

През последните години Кремъл неведнъж е изразявал опасенията си, че разширяването на НАТО и агресивните му действия по границите на Руската федерация застрашават сигурността на Русия – десетки нови военни бази на Алианса, неспирни военни учения, струпване на войници и техника, строеж на инфраструктура и логистични центрове… НАТО изнагля дотам, че вече открито коментира въпросът дали да не разположи свои ядрени ракети в непосредствена близост до границите на Русия.

Преди месеци премиерът Борисов обяви победоносно, че България ще строи логистичен център на НАТО край Варна. Целта на съоръжението, което си е чиста военноморска база на САЩ, щяла да е да сдържа агресията на Русия. И това, при условие, че и децата вече знаят: всеки т. нар. „логистичен център“ буквално за дни може да бъде преобразуван в пълноценна военна база. Но тази подробност Борисов премълча.

Именно заради агресивните действия на НАТО срещу Русия, България вече е на прицела на руските хиперзвукови ракети. Отново подробност, за която управляващата у нас прозападна върхушка ГЕРБ, не обелва и дума.

Статуквото им обаче сериозно се пропуква. И един от символите на новите бг. политики за сближаване с братска Русия е президентът Радев. Държавният ни глава официално потвърди присъствието си на Деня на Победата в Москва. Въпреки поръчковата мракобесно- русофобска политика на правителството ни Радев заяви, че ще почете паметта на жертвите, паднали във Втората световна война на Червения площад. А от тези му думи управляващите западни слуги от ГЕРБ ги втресе. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

Руски ученици с флашмоб за Деня на Победата (9 май) ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКА ГОРДА СВЯТА НЕПОБЕДИМА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ НИКОГА СЪС НИКОГО НЯМА ДА ТЕ ЗАМЕНИМ ТИ СИ НАШАТА ОПОРА НАДЕЖДА И МЕЧТА ТИ СИ СЛЪНЦЕТО И ВЪЗДУХА ЗА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД С ВАС СМЕ БРАТУШКИ 95% БРАТЯ ПО К.ЪВ ВЯРА И ДУХ ИДВАЙТЕ БРАТУШКИ ЖИВЕЕМ С МЕЧТАТА ОТНОВО ДА ВИ ПОСРЕЩНЕМ

  2. ПРИВЕТ И УСПЕХ НА НАШИТЕ БРАТЯ-СЛАВЯНИ!ДЪЛБОК ПОКЛОН КЪМ ПАДНАЛИТЕ ВОЙНИ ОТ ВТОРА-СВЕТОВНА ВОЙНА!!!

  3. Велик беше СССР! Съединението прави силата! Слава на Русия, завинаги ще си остане наш по-голям брат!

  4. Браво Вова.Само така. Мачкай фшистките кучета. Ти си нашата надежда.Дано доживеем деня във който отново дядо Иван ще ни освободи.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.