Офисите на ГЕРБ стават бюра по труда

Boiko_Borisov1Масово граждани посещават офисите на ГЕРБ и искат да им намерят работа като че са Бюро по труда. Вместо да си потърсят работа в дадената институция, хората изисквали Бате Бойко да им намери, понеже са гласували за него. Безработни се редели на опашки пред ГЕРБ и се молели депутатите да ги уредят на работа.

Че Бате Бойко е факир, супермен, Батман и може всичко, спор няма. Оттам хората сигурно са се подлъгали, че да влезе в ролята на работодател на цял един народ няма да му е никакъв проблем. Най-вероятно, когато гражданите са гласували за ГЕРБ, са си пожелавали и по едно желание: „Дано да спечели Бойко, че да стана шлосер” или „Искам да съм барман-сервитьор”. Логично, сега отиват при премиера и питат „Абе, аджеба, аз като гласувах за тебе, ти защо не ми търсиш работа?”.

Цялата ни работа е такава на нас, все чакаме на някой друг да ни оправи, да ни „боцне” с вълшебната пръчица. Мислим си, че с една бюлетина и ще се пренесем в Страната на чудесата. „Аз гласувах за вас, така че сега ми намерете работа“ – недоволствали хората пред офисите на ГЕРБ, вместо сами да си потърсят.

Нищо чудно скоро да започнат да се редят там за хляб и салам или да молят Бойко да им излекува ревматизма. Консултации за предпазване от бременност дават ли?

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Бате Бойко да го удари на бизнес и набързо да основе някоя корпорацийка или да повика Опел,Ауди и Фолксваген да построят заводи и проблемът с безработицата ще се реши.Те ще глътнат всичката работна ръка,че и за още ще питат.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.