Културистът Стоян Димитров: АКО БЪДА УБИТ, Обвинявам за това Прокурорката на ГЕРБ Цветкова! Вижте Шокиращата му изповед:

Стоян Димитров

Здравейте! Казвам се Стоян Димитров, от гр. Петрич, на 40 години. Преди време разказах шокиращата си история по Нова тв. в предаването „Часът на Милен Цветков“. Но тази история получи своето продължение и още по-шокираща развръзка, която ще ви разкажа сега в сайта Skandalno.net! (Видео от участието на Стоян в „Часът на Милен Цветков можете да гледате в края на тази статия) А продължението на историята прочетете ТУК:

Казвам се Стоян Димитров, запален културист съм и председател на неформалното младежко сдружение “Аполон” в гр. Петрич. През 2009 г. се запознах с бъдещата ми съпруга Милена Димитрова. Тогава аз бях на 31 г., а тя- на 18 г. Семейството й не одобряваше връзката ни, защото по думите им съм бил „прекалено стар за нея“. Но въпреки съпротивата на майка й и баща й, ние се оженихме. След като сключихме брак, те обаче продължиха да тровят семейния ни живот. Близките на жена ми са силно агресивни и конфликтни хора. Бащата по мое мнение си е директно за освидетелстване. Освен това вярват в магии и ги практикуват. А жена ми е много честен и добър човек. Все едно не им е дъщеря! Години преди да срещна Милена, влязох в конфликт с една местна прокурорка, от Петрич – Цветкова. Всъщност Цветкова е протеже на ПП ГЕРБ, спуснато от партията в Районна прокуратура – Петрич през 2009 г. , когато Бойко взе властта в държавата. И това не са някакви голословни мои твърдения. Целият град, че и кучетата в Петрич знаят чие протеже е и чии политически поръчки изпълнява прокурар Цветкова. Протестирах срещу работата й по моя случай (нейната, и на един полицай от местното РПУ), като подадох няколко сигнала до по-висши истанции. Оттогава Цветкова и подопечното й ченге искрено ме намразиха.

Причината да се сблъскам с Прокурор Цветкова стана един битов инцидент. Мъж с нож ме нападна в колата която управлявах посреднощ и ми открадна 500 лева. Пуснах жалба, но останах крайно разочарован от работата на Полицията и Прокурора.

Няколко години по-късно се запознах със сегашната ми съпруга Милена Димитрова. Родителите й обаче реагираха като ужилени. И дума не даваха да се издума да живеем заедно. Някаква прокурорка им говорела много лоши неща за мен! Ние обаче се събрахме, а те започнаха да ни тормозят. Направиха няколко опита да отвлекат съпругата ми, последният от които- успешен. Заведоха я чак в Гърция. Преди това с жена ми на няколко пъти подавахме сигнали в полицията. Но вместо да ни помогнат, същият онзи полицай от моята жалба за 500-те откраднати лева, каза на съпругата ми да не се омъжва и да не забременява от мен.

Тогава с жена ми се обърнахме към Прокуратурата да я сезираме за действията на този полицай. Но жалбата ни бе поета от същата тази прокурорка Цветкова. Която умишлено забави сигнала ни цели три месеца. През което време тормоза от страна на роднините на жена ми продължи. Продължиха и опитите им да я отвлекат.

И когато най-сетне прокуратурата разпореди полицейска проверка, тези хора вече бяха отвлекли жена ми и я бяха замъкнали чак в Гърция, а 10 сни по-късно я извели в Португалия. Същата вечер, след отвличането аз получих микроинфаркт, линейка на Бърза помощ ме откара в местната болница, където ми биха живото- спасяващи инжекции!

20 дни по-късно жена ми успяла да се изплъзне от лапите на роднините си похитители. И ми се обади. Отидох и си я прибрах. И след всичко това Прокуратурата каза че нямало престъпление от общ характер, всъщност нямало налице никакво престъпление. А бесните роднини се прибраха в България и продължиха да ни тормозят.

Стоян и Милена

Заведохме НЧХ-дело в районен Съд гр. Петрич. Дело, което бе скандално отлагано 2 години и накрая още по-скандално бе прекратено… по един напълно незаконен начин. Естествено, тези хора продължиха да ни притесняват, в отговор на което ние им повдигнахме още 2 дела. Съдбата на тези две дела беше същата – отлагаха ги без причина, без подпис на Адвоката на подсъдимите… и какви ли още не нарушения… Отделно, сплашваха свидетелите ни, които потвърдиха това и пред съда. Но съда си затвори очите и за това. Пуснахме жалба до ВСС за проверка на делото, но съда разпореди проверката съдията да си я извърши сам. И вероятно, ако прецени, че е сгрешил – да се самонакаже.

През това време почина майка ми и на брат ми му бе връчено писмо от Частен Съдебен Изпълнител. В писмото пишеше, че майка ни е изтеглила голям кредит, а брат ми е станал нейн поръчител. И след смъртта на мама, сега кредитната къща си търси парите. Брат ми се закле, че подобен документ не е подписвал, но за да не бъде притесняван от ЧСИ, плати първоначална вноска от 7600 лв. + 1 500 лв. допълнителни разходи по погасяването. След което веднага поискахме графологична експертиза на документа по кредита. Която експертиза категорично доказа, че във въпросния документ нито подписите на майка ми, нито тези на брат ми са истински. Договорът си беше чисто фалшив. По повод това с брат ми подадохме 2 общи жалби в съда – срещу прокуратур Цветкова, срещу бездействието на полицията, както и да се провери за този фалшив кредит. Тези 2 жалби обаче бяха РАЗПРЕДЕЛЕНИ ОТНОВО КЪМ ВЪЗДЕСЪЩАТА ПРОКУРОР Цветкова. И вече повече от година по жалбата за мнимия кредит на покойната ни майка, както и по останалите ни жалби въобще не се работи.

Консултирал съм гореизложената история с адвокати и те до един са категорични, че всички тия юридически неприятности са умишлено предизвикани от прокурор Цветкова. Какви са причините тази жена толкова много да ме мрази и да ми мъсти с години, само мога да се досещам. НО ИСКАМ ВСИЧКИ ДА ЗНАЯТ ЧЕ АКО БЪДА УБИТ, АЗ ОТСЕГА ОБВИНЯВАМ ПРОКУРОР ЦВЕТКОВА И ХОРА ОТ СЪДА В ГР. ПЕТРИЧ!

ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА ИСТОРИЯТА НА СТОЯН ДИМИТРОВ И СЪПРУГАТА МУ МИЛЕНА ВИЖ ТУК! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.