Нова Миска заби Лудия репортер? Явно жадува за още… Рога! СЕНЗАЦИОННИ СНИМКИ Виж Тук:

Тазгодишната сензация и сигурна победителка в конкурса „Мис Плеймейт“ Зорница Цветанова пусна изненадващо фото не с кого да е, а с Лудия репортер .
Изненадващият фотос предизвика сериозен смут в мрежата и мнозина се запитаха що за щуротия е сътворил Даниел – товата миска ли си е хванал за гадже или просто си прави реклама.

Красавицата и Даниел явно позират, за да отмъстят на бившата му Александра Богданска и той да й демонстрира, че вече по-голяма хубавица от нея топли завивките му. Приятели на Лудия репортер предполагат, че той е изкрънкал Зори да си направят общо селфи, само за на натрие носа на Александра. А кандидатката за титлата на Ася Капчикова пък няма никакви скрупули по какъв начин ще стане известна, важното е да се набие в очите на мъжете, които ще гласуват за нея на финала на конкурса.

Макар че даде заявка в свое интервю, че си пада по възрастни и зрели мъже, като Слави Трифонов например, Цветанова явно не пренебрегва и младите. Едните могат да й дадат едно, другите – друго. Плеймейтката явно съзнава, че пълно щастие няма.
Гаджета ли са Зорница Цветанова и Даниел Петканов, питат се феновете

Снимката се случила по време на гостуване на плеймейтката в предаването на Милен Цветков. Петканов я приклещил в студиото след интервюто, а как я е навил да се снимат, остава загадка.

Някои фенове вярват, че Даниел и Зори са новата светска двойка, но други са скептични и смятат, че красавицата не би си губила времето с безпаричен и не толкова хубав и представителен мъж като Петканов. „Използвала го е за реклама, той нея – също. Зори ще си търси милионер, а не репортер“, категорични са пък приятелките й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.