ДЕСИ ЦОНЕВА ОТМЕНИ СВАТБАТА! Вижте Защо:

Деси Цонева наистина е задълбочила връзката си с Георги Джамов и двамата смятат да минат под венчило. След като смениха статуса си във фейсбук на „сгодени“ обаче, те никак не бързат със сватбата.

Внезапно Деси се сети, че е в траур и не искала да нарушава благоприличието, като надува тъпани и зурли преди да е изтекла година от внезапната и трагична кончина на баща й Димитър Цонев.

„Не бива да се веселим и да вдигаме шумни тържества, преди да е изтекло приличното време“, каза щерката на легендарния тв водещ. Но навярно забравя, че откакто осиротя тя въобще не е спряла да скандализира обществото с гуляите си.

Палавницата Деси Цонева се запознала с Джамов в бар. То къде ли пък другаде, наистина…?!

Двамата си паснали, понеже имали еднакво грубовато отношение към живота и не им пукало от нищо. Цонева се похвали, че любимият й е такъв мачо, че никога не й подарил цветя, понеже смятал тези неща за отживелица и лигавщини. Той даже не й направил и предложението за брак с пръстен в ръка и китка между зъбите, а в столичен клуб, в обща компания, докато запивали. Тя пък се трогнала и казала „да“, защото й харесал жеста му.

Това „да“ обаче е просто формалност – те живеят заедно и не бързат да се разписват в гражданското. Не планират и да правят деца. Деси си има едно, а Джамов -две дъщери от предишния си брак. Достатъчно са заети всеки да гледа собствените си отрочета и засега не мислят за други.

Деси в прегръдките на годеника си Георги Джамов

Освен това, девизът на палавата щерка на покойния Димитър Цонев бил: „Кариерата преди всичко!“. Съвсем скоро Десислава ще се появи на екрана не само като водеща, но и като продуцент на свое предаване. Това било част от сделката й с продуцентите от Нова, за да влезе във ВИП Брадър. Деси се съгласила да си извади кирливите ризи пред зрителите в риалити формата срещу обещанието после да й дадат ефирно време, за да си реализира проектите.

Уговорката си струвала – Цонева не изтрезня близо два месеца във „Вип Брадър“, но пък успя да си извоюва собствено предаване. А дали то ще е интересно, или поредната телевизионна боза, предстои да видим в най-скоро време.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.