Да се погрижим за косата си след изтощителната зима

русаЗимата си отива и постепенно ще настъпи пролетта. Както мнозина от нас правят пролетно почистване, за да освежат дома си, така е добре и да се погрижим за външния си вид и в частност за косата.

Климатичните условия оказват голямо влияние върху външния вид и здравината й, какато и върху кожата ни. Студът, вятърът и честото триене с дебели шалове и шапки изтощават косата ни и тя изгубва блясъка и красотата си.мъжка

Много полезно е да се подстригваме поне на 3 месеца, а пролетта е чудесен период, за да го сторим. Няма да се спираме на актуалните за сезона прически, тъй като всеки може да прецени сам за себе си. Лосион № 1 в света срещу оплешивяване и косопад „Ефект-2“

Използването на подхранващи продукти е добър вариант, за да поддържаме косата си здрава и еластична. Те са особено подходящи, ако я подлагаме на различни изпитания като къдрене, изправяне, боядисване със силни бои.

Не е добре да разресваме косата, когато е напълно мокра.
Не е добре да разресваме косата, когато е напълно мокра.

Както добре знаем, влиянието на пресите за коса е пагубно за нея. Освен това, „вафличките” отдавна не са на мода и е време да отправим поглед към трендовете в световен мащаб. Напоследък се заговори за специални професионални преси, които щадят косата, но все пак едва ли могат да бъдат и полезни. Сешоарът също влиза в това число. Поради това е добре да оставяме косата си да съхне по естествен път. Лосион за подхранване на косата „Ефект-2“ – № 1 в света срещу оплешивяване и косопад!

На пазара е пълно с най-различни видове шампоани, но едва ли химията в тях може да предизвика красотата на косата ни. Не бива да забравяме, че е от изключително значение с какво и как се храним, дали пушим, пием в промишлени количества, подложени ли сме на стресови ситуации и т.н.

Бабините рецепти за хубава коса звучат доста остарели, но все пак са изпитани. Една от тях е тази, в която смесваме лъжица свинска мас,  лъжица алкохол и 1 жълтък. Добре е да престоим с тази маска за коса понеkosopad9 15-ина минути, а още по-добре и цял час, като това е максимумът. Тази рецепта е много полезна за изпълнение при смяната на сезоните и дава резултат, като най-подходящо е да се използва два пъти месечно.

Една от най- надеждните възможности, която козметичната индустрия ни дава за справяне с изтощената коса, косопада и олисяването е продуктът срещу оплешивяване и косопад „Ефект-2“. Виж подробностите тук:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.