Пламен Богданов размаза Джена: Даваше ми 10 бона да съм с нея!

ДженаДжена  била лудо влюбена миналото лято в Биг Брадър звездата Пламен Богданов.

И не само влюбена, но даже си и плащала, за да го задържи до себе си, разказват приятели на мачото. Двамата се запознали  след нейно участие  в заведение на морето. Пламен бройкал богатите мацки, а тя била разстроена, защото току що била развалила годежа си с Джинo Бианканала и си стояла соло. Певицата веднага се поддала на чара на татуирания Богданов и двамата станали двойка.

Този път Джена искала любимия си плътно до нея, защото вече имала опит с един, който е зад океана и се виждали от дъжд на вятър. За да го задържи до себе си, тя непрекъснато му купувала подаръци, нов телефон, скъпи дрешки, ланец, часовник… Той много се радвал, понеже бил беден като църковна мишка и не можел да си купи сам подобни лукс аксесоари. От своя страна й бил предан и всеотдаен в леглото, защото бил намерил хем хубавица, хем с пари.

Двамата се скарали заради Биг Брадър. Богданов харесвал славата даже повече от парите и бил твърд, че ще влезе в предаването, понеже вече бил минал кастингите. И за нищо на света не искал да пропусне да стане известен по телевизията.

Джена била страшно ядосана и разочарована. Тъкмо открила любовта и той пак й се изплъзвал в някакво си предаване, което тя не харесвала. Поставила му ултиматум – или тя, или телевизията. Но жадният за внимание младок предпочел телевизията. Обещал й, че след предаването ще се върне веднага при нея, но тя не искала и да чува. Щом веднъж я е предал, значело, че ще я предава непрекъснато, разсъждавала мургавата певица. И се оказала доста права. След участието си в риалити шоуто Богданов се самозабравил и започнал да сваля мацките наред.

И въпреки това наскоро риалити мачото признал пред приятели, че друга като нея едва ли ще намери – Хем хубавица, хем да го издържа.

Сега Джена готви сватба с Малкия Канар, а Богданов продължава да се шляе по дискотеките в търсене на поредната богата дама, която да го издържа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/TxUegsZhUPc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.