Калин Врачански Задиря Снахата на Маги Халваджиян!

Калин АлексКалин Врачански наскоро заяви, че няма намерение  да се жени и тази работа не е за него, но не каза, че се е отказал от жените. Флиртуването му е в кръвта и сега си е харесал не кого да е, а снахата на Маги Халваджиян.

Калин в момента се подвизава в семейното шоу  на клана Халваджиян „Като две капки вода“,  а там работят всички членове от голямата арменска фамилия на Маги, без майка  му и внука му. Снаха му Алекс Енева е на заплата като хореографка и  учи на танци участниците, като и поставя хореографията към песните с балета си „Фънки Мънки“. Така двамата с актьора непрекъснато се засичат на репетиции.

Според хора от екипа на „Капките“, Врачански се присламчил към бившата адреналинка, издебвал всяка свободна минута, за да отиде при нея, да пийнат по едно кафе и да я ласкае колко е хубава. Тя пък се радвала, че секссимвол № 1 в актьорската гилдия й обръща внимание и изобщо не спазвала необходимата дистанция, въпреки че съпругът й е оператор в шоуто. А свекърва й Кремена пък винаги е нейде наоколо, тъй като прави прическите и отговаря за стайлинга.

В явно разкрепостеното семейство Халваджиян има място винаги за приятели и Алекс използвала този факт, за да пофлиртува.

Между тях е горещо. Енева може и да си мисли, че нещата са безобидни, но Калин е като куче. Каквото хване, го захапва и не го пуска лесно, твърдят колегите му.

В момента Врачански няма сериозна приятелка и прескача като пчеличка от дама на дама.

Нищо чудно пчеличката да кацне за малко и върху цветенцето на Алекс, шегуват се участници в шоуто.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.