Шок! Ченгета Задържаха Слави!

Слави голямаСлави Трифонов е станал поредната жертва на акция на МВР, която се провежда  срещу наглите шофьори на пътя.

Дългия не се движил нагло, нито пък охраната му, но самият факт, че летeли с мощно возило и имали вид на гардове, накарали спецполицаите  от отряд „Кобра“ да спрат колата и да подложат возещите се в нея на щателна проверка.

Според очевидци, никой не проверявал шоумена, а само спътниците му. Те били обискирани, бавно се описвали всичките им документи, питали ги какво правят в колата и ги разигравали близо два часа. Точно толкова време прекарал в автомобила и известният телевизионен водещ, тъй като не му било разрешено да слезе. Напразно той обяснявал, че се прибира от работа, че е изморен и отива да си легне, а шофьорът му не е направил никакво нарушение.

Ченгетата заявили, че се провежда акция и са длъжни да спрат всяка кола, която им се струва подозрителна. Според  минувачи, Слави  бил държан около два часа  с гардовете си на булевард „България“.

От своя страна придружаващите Слави гардове имали договори, в които били вписани като негови сътрудници и работещи в шоуто. Така че полицаите нямало за какво да се захванат.

В тв. средите се говори, че спирането на колата на Дългия и разиграването му с дълга проверка е предупреждение с намигване, поръчано от ГЕРБ. Шоуменът продължава да дразни управляващата политическа класа с подписката си за референдум и настояването в парламента да има 120 депутати, защото останалите не са нужни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.