Шок! Пенка – Карибското тяло отмъкна съпруга на бивше Момиче на късмета

Пенка
Пенка със съпруга на Момичето на късмета Ани

21-годишната мераклийка да вземе титлата  „Мис България” – Пенка, която сама наричаше себе си  Карибското тяло, откраднала  съпруга на красавицата Ани,  която пък стана известна  като момиче на късмета в предаването  „Риск печели, риск губи”.

43-годишния Даниел Петров  така хлътнал по слабичката мургавелка, че направо изумил приятелите си, разказват потресени те. Той направо не бил на себе си от любов  и угаждал на всичките  прищевки на Пепи.

Миската също сериозно е хлътнала, защото никога не си представяла, че такъв богаташ ще я хареса. Било й много драго, че се държи с нея като с принцеса. Тя по цял ден се излежавала в наетото й от него жилище, заета да качва във Фейсбук всичките им романтични снимки, някои от които доста еротични. Даниел нямал нищо против да го изтипосват в мрежата в интимни пози и даже се гордеел, че има толкова младо и всеотдайно гадже. И с радост позирал полугол в различни ситуации и на различни места, където водел Пенка.

Пенка – Карибското тяло с любимия си Даниел

Огромната разлика  във възрастта никак не стряскала  Карибското тяло. Тя още при появяването си в надпреварата за миски призна, че няма пари, работи като хигиенистка и си търси заможен господин, който да я обича и да се грижи за нея.
Неприятното в случая е, че напористата мацка, жадуваща за  слава и пари, напълно е  разбила семейството на Даниел. Той беше щастливо женен за бившето Момиче на късмета Ани, но сега смята да се разведе заради Пепи. Ани умирала от срам, че е заменена в леглото от една ромка. И то не каква да е, а такава, която призна пред цяла България, че си има 58 годишен спонсор, който й купува парцалките.

В шоуто Карибката се разхождаше по единствения си приличен сутиен, купен за дребна сума от благодетеля й Пуфи. А след това продължи да показва тялото си в „Биг Брадър“, откъдето беше изгонена позорно след бунт на зрителите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.