Зверство в Перник! Дрогиран Изверг Закла Ученичка в Автобус!

ножНаркоман наръга зверски с нож 15-годишна ученичка в Перник. Това е поредното зверство, от серията насилие, което се случва в България през последните дни.

Зорница отивала на училище и нападението станало в автобуса на началната спирка. Към нея се приближил 28-годишният Радослав и започнал да я ръга жестоко с нож в корема и в гърба. Тя се разпищяла от страх и болка, а шофьорът, безпомощен да направи каквото и да било, свалил табелата на автобуса и потеглил направо към болницата.

 Закарал момичето в съзнание, но малко по-късно то припаднало. Установени се над десет пробождания, които благодарение на дебелите зимни дрехи не били фатални. Наранени са бъбреците, белия и черния дроб, но шокът на организма вече е преодолян и опасноста  за живота на пострадалата е отминала. Възстановяването обаче ще бъде трудно.

Според приятелки на Зорница, Радослав от четири месеца й бил гадже и я малтретирал непрекъснато. Тормозел я, удрял я, тя се появявала на училище цялата в синини. Искала да избяга от него, но той я заплашвал, че ще я убие. Преди фаталния ден той цяла нощ пил, а най-вероятно се е и друсал, пращал й заплашителни смс-, че ще я заколи, ако неизлезе и не отиде при него.

Тя не отишла, а на спирката той я причакал с нож. Според бабата на момичето, Зорница много се страхувала от него, затова двете не посмяли да подадат жалба в полицията. Всеки ден бабата я изплащала до училище, но този не могла. Къде са родителите и има ли изобщо такива, не се знае.

zory2
Ето го юнакът, който биел Зорница всеки ден, а накрая се опита да я убие

Радослав бил наркоман и пласьор. Има богато криминално досие, живее в Радомир и наскоро бил излязъл от затвора, където излежавал присъда за наркотици. Работел за Стефан Камбоджата.

В момента е арестуван за нападението, но най-вероятно ще бъде пуснат, като му изтече мярката.

Според местни, момичетата в Перник се хващали да ходят с батковци и така показвали какви големи и хубави мъже ги харесват. Защо обаче семейството не се е намесило и не е попречило на необичайната връзка на Зорница, не е ясно. Тя има баба, чичо, браточеди, които са виждали как любимият я пребива, но не правели нищо. Най-вероятно Радослав бил сплашил и тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.