Никол Станкулова прави бунт в Нова, работи когато си поиска

nikolИзвестната  синоптичка на Нова Никол Станкулова била направо на нож с колежките си, защото упорито  отказвала да работи през сутрешните смени в телевизията.

Разглезеното Николче трудно ставало от леглото  преди 11 ч. заради напоителния си нощен живот, който много обича. Харесвало й да гушка възглавницата до късно и истински се бунтувала срещу продуцентите, когато посмявали да я сложат сутрин на работа. Тя беснеела, защото имала повече стаж пред екрана, смятала се за титуляр и твърдяла, че е добре да я слагат на смяна тогава, когато е в кондиция, защото така било по-добре и за телевизията.   На всичкото отгоре й трябвал най-малко час, докато се приготви и излезе от къщи.

Станкулова  не се спирала пред нищо,  за да си осигури късните емисии и хич не й пукало за претенциите на колежките й. Те пък не си оставяли магарето в калта и често й вдигали скандали в нюз рума, а шефовете бягали, за да не ги слушат.  Това често водело до сериозни конфликти зад екрана.

Никол отдавна не искала да е синоптичка и драпала да стане  репортер или даже водеща. Тя неведнъж споделяла, че иска да държи микрофона и е правила опити  да води своя рубрика. В Денсинг старс пък се прояви като ко водеща, но в началото беше пълна трагедия. Напъните й засега нямат особен голям успех и тя продължава да се занимава с прогнозата за времето.

За репортер пък не я искали, защото не била от най-дисциплинираните, трудно щяла да издържи вън на студа да отразява събития, била изнежена и свикнала на луксозен живот.

https://youtu.be/-4yrcO74IJ8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.