ЕТО КОЙ Е ЗАГИНАЛИЯТ ПИЛОТ НА СУ-24 (Ужасяващи снимки 18+)

Убитият летец е гвардейски майор Сергей Александрович Румянцев от авио-група, базирана в Челябинск

сергей румянцев пилотГвардейски майор Сергей Александрович Румянцев е убитият пилот на изтребител „Су-24“, разкриха от InformNapalm, които са идентифицирали един от членовете на екипажа на сваления днес от турските ВВС руски бомбардировач.

По техни данни загиналия авиатор е гвардейския майор – пилот на изтребител „Су-24“ със заводски номер 0715323 от 6980-а гвардейска авиационна база към 1-ва ескадрила на военното поделение 69806, съобщи informnapalm.org, цитирайки свои източници от Сирия.

Пилотът Сергей Румянцев - след и преди!
Пилотът Сергей Румянцев – след и преди!

Сергей Румянцев е от Урал и е бил член на авиогрупа, базирана на летище Шагол в Челябинск. Според източниците на InformaNapalm летецът е убит, а за другия се смята, че е пленен. Руски вертолети са стартирали издирвателна операция за локализиране на катапултиралите пилоти, както и на отломките на сваления самолет.

Сергей Румянцев пилот Су 24

Много руски информационни медии вече се позоваха на предварителната информация на InformNapalm, но все още няма официално потвърждение на идентичността загиналия пирот от сваления Су-24.

Припомняме ви, че руският самолет Су-24 беше свален от турската армия и се разби в сирийската провинция Латакия. Турската държава обвини Русия в нарушаване на въздушните й граници, а от Кремъл отрекоха и подчертаха, че бойният самолет Су-24 по време на целия си полет се е намирал на сирийска територия.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.