ИД събори Айфеловата кула и избълва зловещи закани в смразяващ клип

айфелСпиращ дъха клип, в който е показано как рухва Айфеловата кула, разпространиха  терористите от „Ислямска държава“.

Това не е анимация. В клипа са използвани  кадри от американския  филм „G.I. Joe: Rise of the Cobra“, в който се разказва за зловеща война на Стария континент.  Клипът е със заглавие  „Падането на Париж“ и адресиран до всички европейци.

Извън апокалиптичните картини, доста смразяващи са обаче посланията, които отправя глас зад кадър на фона на падащата кула. Текстът е прочетен първо  на арабски, а  след това и  на френски език. О, вие французи, о, вие европейци. Не се заблуждавайте, не се радвайте, че сте заловили няколко души „Ислямска държава“ все още не е започнала своята истинска свещена война с вас. След като вие първи започнахте да сипете бомби върху нас, ще ви се случи същото и  ще платите най-ужасната цена – вашите собствени деца ще извадят оръжие и ще застанат  срещу  вас и ще ви убиват и ще умирате един след друг“, се казва в зловещото съобщението.

Ние с този клип  носим на Оланд и на Обама много добри новини. Аллах реши и ние ще ви отговорим. Край вас ще има хора, които носят в  коланите си експлозиви и ще се движат непрекъснато коли-бомби. Треперете! Отмъщението е близо!

Преди няколко дни фанатиците заплашиха с атентати Вашингтон и Ню Йорк в друго разтърсващо видео.

https://youtu.be/w9KsrGGqvug

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.