Кобилкина не губи време, уреди се с нов мъж и нов апартамент

КобилкинаСкандалната нашенска сексоложка Наталия Кобилкина, която наскоро се разведе по взаимно съгласие със съпруга си, отпразнува  рождения си ден ръка за ръка с нов мъж и в чисто нов апартамент, който сама си купи преди няколко месеца.

 Брюнетката не губи време за самосъжаление и пренареждане на приоритети, а действа бързо и сменя като пионки главните действащи лица в живота си.  Върви ми във всичко, сбъдва ми се всяка мечта, до каквото се докосна става красиво и такова, каквото го искам, похвали се наскоро рускинята.

За нула време тя се окопити от развода, загърби  11-годишен брак и отново е влюбена. Освен това консултантският бизнес, който развива, върви с пълна пара. Чувствам се по-щастлива и по-красива, сподели Кобилкина.

Тя покани над 50 души да осветят новото й жилище и едновременно да отпразнуват рождения й ден. Съвсем директно сексоложката заяви, че ще се радва на всякакви домашни потреби като подаръци, тъй като жилището й още не е обзаведено. С радост ще приемам чинии, чаши, тенджери и кой каквото се сети, за да превърна апартамента си в дом, обърна се към поканените тя. 

Наталия едва ли ще остане дълго сама в новия си палат. За новия й приятел се говори, че е богат грък и двамата били забелязани на щанда за бижута в  столичен мол. Най-вероятно си е избирала пръстен, твърдят загадъчно нейни приятелки.

https://youtu.be/n8PEiY02bXA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.