Моника Валериева ще съди Люси, обидил я с думата проститутка

Моника ще съди ЛюсиСлед като бе обявена за работеща елитна проститутка от Люси Иларионов, Моника Валериева първо се разплака, после потърси подкрепа у съквартирантите.

Този път те застанаха на нейна страна и дори Гъмов каза на Люси, че е прекалил. Дори това да е вярно, дори да работи като такава, не е мъжко да изричаш това в национален ефир. В една къща живеем, тези удари под кръста са грозни, каза актьорът. Същото повториха и Здравко и Джино. Люси се заоправдава, че не бил казал тези думи, а просто Биг Брадър му ги е измъкнал от устата.

Е, що не ги измъкна от нашите усти, бе брат, сряза го Здравко.

В същото време обидената Моника се посъветва с Ернестина Шинова какво да прави. Не съм проститутка. Бентлито ми го подари предишния ми приятел. Ние останахме в много добри отношения и той може да потвърди какво е имало между нас и колко време. Сега имам друг приятел, той също може да потвърди, че съм само с него и не се продавам. Щом имаш доказателства, съди го, каза й простичко Ерна.

В изповедалнята пък   моделката заяви, че е много обидена. Не ме интересува какво ще кажат приятелите ми. Те ме познават. Лошото е, че това го гледат и родителите ми. Те също знаят, че не е вярно, но представете си каква болка са изпитали, когато нараняват така детето им. Простете ми, мамо, татко, простете ми, че влязох в предаване, в което не прецених, че мога да ви изложа, без да искам и да ви причиня негативни емоции, разплака се Валериева.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Каквато и да е, ако той е мъж,няма право да го казва в ефир. Много е злобен тоя.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.