Здравко от „Ритон“ се оказа деспот

Ритон изповедалняДълги години представящият се  за мъж под чехъл Здравко от дует „Ритон“ крие доста кибритлийски и деспотичен характер.

Както се усмихва и е душата на компанията, той изведнъж ставал агресивен, след като обърне няколко чаши. На пръв поглед  изглежда тих и мил, но в действителност се слави сред приятелите си като властна и агресивна персона.

Той посягал на опоненти, на случайни скандалджии и даже на любимата си Катя, която е по-тиха от мишле край него. Това се вижда и във ВИП Брадър, Здравко е в центъра на всяка кавга, а Катя избягва споровете и се опитва да го успокои. Тя в никакъв случай не иска да стане предмет на агресията му в Къщата и се крие, когато обстановката стане нажежена. Не желае да се види и че той я нагрубява, макар че го направи няколко пъти.

Според запознати, той не се колебаел да я ступа, когато е много ядосан и техни приятели са я виждали насинена, а тя твърдяла, че се е ударила. Типичната реакция на малтретираните жени.

В „Музикална академия“ пък едва не го отнесе Рут Колева. Двамата с Ритонеца се скараха здраво, тя го обиди, че никой сега не слуша тяхната музика и не са модерни, а той без малко не помете сцената с нея.

Сега в Брадъра, Здравко се опитва да се прикрива, но повечето въпроси ги решава с повишен тон и заплахи.

Катя пък е по-тиха от водата и гледа да не се мярка пред очите на любимия си, когато той е афектиран. Явно едрогърдестата певица има богат опит от последствията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.