Борисов пак закъса с „Фалкона“, този път кръжа над Варна, българи питат колко им струва

БорисовБойко Борисов и свитата от министри пак закъсаха в правителствения „Фалкон“. Това стана вчера на летище Варна. 

Три от колесниците не се прибрали и пилотите започнали да кръжат над града, за да изразходят горивото и да кацнат обратно. Премиерът излетял от София да държи реч пред младите гербери във Варна, а след това планирал да прехвърчи до Пловдив, за да отреже лентичка на нов обект. За зла врага останал във Варна, докато му пратят еърбъс от правителствената флотилия, който да го откара до София.

Рязането на лентичката в Пловдив за огромен негов ужас минало и без присъствието му, тъй като всички официални лица вече били там и не можело да се отложи.

Злополучният правителствен „Фалкон“е бил купен по личното настояване на Иван Костов преди около  15 години за 42 милиона долара. Той не е единственият ни самолет, с който летят високопоставените в държавата, а колко са на брой, се пази в тайна.

Форумите снощи загряха от възмутени коментари, когато се оказа, че за да отреже една лентичка и да изнесе една реч, премиерът вдига скъпи машини във въздуха, хаби големи количества гориво, ангажира пилоти, шофьори, охрана, кортеж и харчи сума ти народни пари, за да резне една лентичка и да го дадат по телевизията.   Явно скъпите самолети се използват всяка седмица като таксита на правителството и се режат ленти на поразия, или строяват актива тук-там предизборно.

А болните пак нямат пари за лекарства. В каква държава живеем, наддигат се възмутени гласове и твърдят, че изборите отново ще бъдат купени и ГЕРБ си прави каквото си поиска на гърба на народа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.