Бясната от изгонването си Кулезич постави тежка диагноза на Нова телевизия

Люба КДен, след като се разчу, че предаването на Люба Кулезич пада от ефир и работодателите й се разделят с нея, устатата журналистка набързо направи на пух и прах хората, които до вчера й плащаха и на които здраво се мазнеше в ефир.

Прави се опит Нова телевизия да се освободи и дистанцира  от външните продукции, за да останат там само техни хора, които всеки месец се подписват под ведомост и които не могат да си позволят мнение, различно от редакционното. Намеренията там са  публицистиката да е напълно под редакционен контрол и да се знае кой ще бъде поканен, с кого ще се говори и какво да се говори.

Шефовете на Нова влагат пари изключително много пари в шоу програми и риалити предавания, но не и в публицистика, каквато отчайващо е нужна в нашите медии.  За някои работещи там това може да е вид лечение, но за  други е тежка диагноза. Сам за себе си  всеки може да  реши какво е.

Люба Кулезич е противоречива личност за зрителите и някои я харесват, други определено не. За мнозина нейната публицистика е пристрастна, политически обвързана и дори самата тя признава, че си разменя с Бойко Борисов и Цветан Цветанов смс-и след или преди много от предаванията си.

На повечето зрители обаче им писна да гледат едни и същи лица и така изгониха и Кеворк Кеворкян с отказа си да го гледат на екран. Кулезич обаче е оптимистка, че черен гологан не се губи и вече имала много възможности и покани къде да се реализира, но щяла да си помисли къде да отиде. Защото като й затворили вратата, й отворили две.

Кой обаче  ще отвори вратата си за Люба предстои да видим.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.