Любо Ганев избухна: Профилът ми в сайт за секс запознанства е фалшив!

Любо ГаневСлед като гръмна скандалът, че Любо Ганев е пуснал обява в сайта „Гепи ме“ и си търси дами за всякаква любов, като даже им предлага по стотачка на вечер, волейболистът избухна.

Не ме интересува какво пишат вестниците за мен! Журналистите си пишат, за да си намират някаква работа. Разбирам ги. Нека си пишат! Какъв е проблемът?

Не съм пускал обява в такъв сайт. Не за друго, а защото нямам време да си чатя с тази или онази. Снимката ми може да се вземе отвсякъде, телефонът ми също, така че някой ми е скроил хубав номер. Ако можех, щях да се възползвам. Обаче  гаджетата не си ги търся по интернет, търся си ги направо на живо. Сек*ът също не го  правя по интернет, правя го на живо. Някак си си съм традиционалист и се вълнувам от живите свалки и живите ласки. Пък жени, готови за това винаги има, не се притеснявайте за мен, смее се спортистът.

Той не се сърди, че са му изтипосали снимката и телефона в сайт за бързи свалки. Даже му у забавно. Не е и интересува кой му е спретнал номера какво е целял с това.

Нормален мъж съм, разведен съм, логично е да си търся жени. Няма мъже да си търся я, обобщава Любо и не крие, че обича креватните упражнения. А на фенките си в сайта се извинява, че не може да се срещне с тях, защото профилът не е негов, пък и има достатъчно реални обекти, за да хукне да преследва виртуални.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.