Английска девойка живее като Мата Космата, мъжете запленени от руното й

космата19-годишно момиче буквално счупи ефирните рекорди в Англия заради решение, което е взело преди цели 8 години.

Ясмин Гасимова от Рединг била доста космясала още като дете и се борела чрез различни видове епилация с досадната си растителност. Накрая й писнало и спряла напълно да се обезкосмява, когато станала  на 11-години. Сега тя има кауза и приканва останалите жени да изглеждат натурално и да започнат да възприемат естествените черти на тялото си такива, каквито са.

космати кракаЕстественото окосмяване на момичето било толкова гъсто и шокиращо, че събудило световния интерес Ясмин  била поканена в телевизионно предаване, за да сподели своята идея за растителността по женското тяло. Тя се появила и в интернет, пускайки снимки на гъстите къдрици на подмишниците си и на окосмените като на мъж крака.

Внезапно тя получила  много предложения от ухажори, които искали да излязат с нея, а профилът й в социалната мрежа всеки днн е заливан от покани за приятелства.

Ясмин получава около 500 покани от мъже и жени дневно. Мъжката аудитория се опитвала да осъществи реален  контакт с нея, а част от жените пък признали, че се  вдъхновили от вида й и решили да спрат да се епилират.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.