Невероятно! Вижте как да печелим, докато ядем и…попръцкваме

СараИнтернет дава огромни шансове  на  хората, които имат оригинални идеи и желаят  да печелят допълнително.

Блоговете вече са много и не могат да съберат необходимите читатели и посещения – даже и тези за хора, които не могат да четат. Обикновените идеи се изтъркаха и потребителят усилено  мислят за алтернативни идеи за примамване и задоволяване на гладното и любопитно човешко око.

Подобно печелившо откритие е направила  26-годишната Сара Рейн от Ню Йорк, която си докарва около 1000 паунда на месец допълнително  от втората си работа. Каква е тази работа ли? Нормална и приятна. Сара се изтяга  пред камерата и започва да се храни сладко с най-различни вкусотии като шоколад, сладолед, торти и някои  по-тежки менюта, като с удоволствие поглъща всичко в чинията.

Понякога дори се оригва и изпуска газове пред камерата, но явно това е музика за ушите на зрителите. А най-изненадващото в случая  е, че има хора, които си плащат, за да я гледат как се тъпче пред всички и грухти от удоволствие. Сара не яде за всеки, а прави групови сеанси само за заплатилите да гледат спектакъла. Нейните фенове  дори могат да купят носеното й бельо срещу сума, по-висока отколкото биха го намерили неносено в магазина.  Така че Сара не търгува само с огромния си апетит, но и с гащи и сутиени, които фетишисти се надпреварват да купуват.

В мрежата се шегуват, че основните й почитатели сигурно са от страни в третия свят, които имат уникалната възможност да видят как един човек изяжда толкова, с колкото може да се изхрани  цяло село.

Сара  не се смята за луда, за дебела или грозна. Тя описва  себе си като красива и много секси жена, готова да достави на всеки удоволствие я чрез изяждане на огромна пица, я като му продаде захабения си сутиен.

Явно наистина не е луда, щом й плащат за това…

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.