Мария Игнатова се подмладява с мед

Мария и Рачков гМария Игнатова ежеседмично се подлага на най-различни процедури за разкрасяване, които обаче въпреки  звездния си статут не ходи в задължителните салони за красота, а си ги прави сама у дома.

Любимата й освежителна процедура е маската за лице с чист мед, купен от пазара. Тя го затопляла леко на котлона и го нанасяла върху  върху кожата си, където той престоявал  двайсетина минути. След това обилно го измивала с вода. Ако имала по-тежка седмица, си правела и маска с яйце.  Рачков протестирал, че тези неща са за ядене, а не за клепане, но тя не му обръщала внимание.

Слабичката блондинка е категорична, че при редовно нанасяне на лепкавата  консистенция на лицето, то изобщо  няма нужда от лифтинг и други сериозни процедури. Благодарение на пчелния продукт тя даже не се притеснявала и за негативния ефект от тютюнопушенето върху кожата си.

Игнатова е страстна любителка на цигарите и изпушва над кутия на ден. На прекомерната употреба на никотин се дължала и доста слабата й фигура, понеже много често  замествала храненето с пушене, издават колегите й. Пък и била злояда и трудно я карали да хапне нещо.

Но имала гладка кожа, за която всички й завиждали.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.