Ивана грее, свали девет килограма алтернативно

Ивана килограмиИвана отдавна води неравностойна битка с килограмите и най-накрая му хвана цаката.
Битката на певицата на народа с мазнините започна преди осем години, когато внезапно започна да трупа килце след килце върху кръшната си снага.

Нямаше никакви причини това да стане.  Напротив, въпреки изтощителните ангажименти по цели нощи, прекомерната употреба на кафе и цигари и голямото  количество стрес, брюнетката пълнееше буквално от въздуха.

Тогава тя използва първо диетата на Дюкан, която имаше малък ефект, но за сметка на това огромен върху бъбреците й и едва не я уби. Тогава фолкаджийката тръгна по изследвания, докато не стана ясно, че организмът й задържа вода и се подува  вследствие на пластична интервенция на устните, който й направил  пловдивски хирург, а използваният материал й предизвикал алергия. Певицата ходи а дори за изследвания в чужбина само и само организмът й да пребори с алергена  и тя да се върне в предишната си форма.

Въпреки многото лекарски съвети и илачи, не се получи нужния резултат и звездата изпадна в депресия, не можейки да свикне с новите си телесни форми. Фолк изпълнителката успя обаче да превъзмогне душевните терзания и напук на лекарски прогнози, че ще си стои дебела,  се зае сериозно да гони мечтата си отново да влезе в старите си дрехи.

Вече втора  годиниа Ивана се старае да живее здравословно. Тя  намали цигарите и алкохола и ги употребява само за кеф, а не като лекарство против стрес. Освен това си изработи свой хранителен режим и мина на разделно хранене, приемайки свежа и прясна храна четири  пъти дневно.  Това дало резултат и тя се похвали, че свалила трайно девет кила и продължава смело борбата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.