Косъма започна да изкарва пари от YouTube

КосъмаАлександър Сано е запознал да продуцира блог в  YouTube. Това е новото  доходоносно занимание на актьора, който се задържал с часове пред компютъра.

В момента той не не се снима нови филми и сериали и няма никакви артистични ангажименти. Това обаче не го сломило, а му дало нов хъс да търси друго поприще за изявите си.

Затова чаровният актьор  намерил различен израз на творчеството си, от който да печели кинти. Последната изява пред публика, която му донесе доста пари и уважение от зрителите, беше участието му в „Къртицата“.

Там Сано призна, че е имал  момент в кариерата си, в който е бил буквално в пълен  финансов крах, не тогава  Нели не го е зарязала, не мърморела, че е мъж и е длъжен да осигурява семейството,  а самата тя го е издържала и даже се преместили да  живеят заедно. Взе ме без една стотинка в джоба, припомни се актьорът.  Двамата са родители на малката Ава, която е направена с много любов и на сина на Нели от Иво Карамански – Иво, когото Сано отглежда като собствено дете.

Порасналото момче наскоро  разкри в тв интервю, че приема Сано изцяло като свой баща, слуша го и го уважава.

Скоро цялото семейство  било на зимна ваканция с парите, които актьорът изкарва от Ютюб. Явно новото му занимание  не е само губи време, а доста доходоносно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.