Петко Димитров награбил Яна още след третия танц в „Денсинг старс“

Яна - ПетЯна и Петко Димитрови най-после разкриха доста съкровени тайни от връзката си.

Бизнесменът призна, че танцьорката го е впечатлила още при първата им опознавателна среща в „Денсинг старс“  „Много ми хареса. Просто веднага ме грабна. Понякога си припомняме   как стана всичко и се смеем. Запознахме се и аз я пуснах да мине пред мен, първо защото съм кавалер и второ,  за да си я огледам добре. И отзад също ми хареса гледката“, твърди убедено той

Яна пък признава, че преди да ги сложат заедно като двойка в „Денсинг старс“ не е била чувала изобщо за него. Имало е и доста  недоброжелатели, които като разбрали с кого ще си партнира, веднага започнали да  говорят против него и са опитали да го очернят по всякакъв начин, но тя  предпочела сама да го опознае.

Първата целувка двамата разменили, още докато участваха в танцувалния  формат. Тя се случила някъде след третия ефир, а не в самото начало. Дотогова само се измервали с очи и се проучвали един друг.

Предложението пък за брак  било предварително и делово обсъдено. Петко сега признава, че не е било никак романтично и той не се сетил да падне на колене с цвете между зъбите. Но това не е проблем, защото бракът им се оказал по-стабилен, отколкото очаквал.  Яна няма никакъв проблем с работното време на любимия, което е до ранни зори, а той пък с удоволствие сменял памперси през деня.

Семейството на Яна и Петко било много близко  с Мария Игнатова и Рачков и  когато има повод, се събирали да го отпразнуват заедно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.