Рут Колева нагъва скакалци и бръмбари

Рут плъхПевицата Рут Колева се е подложила на сериозна екзотична диета по време на приключенската си едномесечна обиколка на Азия.

Червенокосата изпълнителка прави опити да се вталява, като хапва насекоми, докато препуска от Банкок до Камбоджа, Тайланд и Виетнам. Колева упорито си хапва от местните плодове и зеленчуци и някои й харесват, други не чак толкова.

„Пробвахме от всичко, което се продава на пазарите в тази част на  света. Най-странното меню, което си поръчахме,  бяха скакалци, бръмбари и ларви и то  още първата вечер при пристигането ни  в Банкок“, разказа изпълнителката на „Бледи следи“.  Тази странност на менюто никак не я стреснала, защото с яденето на такива „деликатеси“ Рут свикна още в „Къртицата“, където Иван и Андрей не жалеха участниците, поднасяйки им всякакви гадории. Там тя яде хлебарки, при това неведнъж и вероятно е започнала и да ги харесва.

Певицата обожава да пътува навсякъде по света. Малко преди Нова година тя замина заедно с приятеля си Александър Несторов на поредната екзотична ваканция. Рут не спира да информира феновете си в социалната мрежа със снимки от пътешествието си из азиатските страни.

В мрежата обаче коментират, че подобни ваканции са доста скъпи и се чудят откъде Колева има толкова много пари. Едва ли са от музикалните й изяви, защото тя има малобройна публика,  а хонорара от риалити шоуто отдавна го изяде и изпи с тогавашното си гадже Любо, докато беше бременна от другото гадже, което я чакаше отвън.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/dvKiBTVZW88

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.