Финдо с разкритие и призив: За Бога, не пращайте СМС-и за риалити формати!

ФиндоОтпадналият от Сървайвър Финдо призова в профила си във Фейсбук хората да не дават грешни пари за смс-и.

Сега идва финалът, ще се сборят останалите уж най-добри играчи.  Водещите ще притискат зрителите да изберат любимия си играч, а той всъщност може и да е избран от други, а може и само от един единствен зрител.

Всичко е нагласено, загатна Финдо. Смисълът от тези съобщения буквално е никакъв, ако не става дума за парите , които се влизат в продукцията и с тях се облажават продуцентите.

Сървайвърът призовава хората изобщо да не пускат смс-и за подобни предавания, защото просто няма смисъл. И за „Сървайвър“ и за „Биг Брадър“.

Ако толкова искате да подкрепите някого, изберете си кауза, пише той. В интернет има обявени десетки благотворителни каузи и кампании, болни деца чакат пари за лечение, бездомни си търсят подслон, семейства умират от глад. Много по-човешко и по-полезно е да дарите парите си там, отколкото да  гласувате за някого да спечели дадено предаване.

Този някой първо е взел хонорар от предаването, а част от парите за хонорара идват от смс-и. Нека продуцентите направят така, че да издържат риалитита с реклами и спонсори, а не от джоба на българския народ.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.