„Съдби на кръстопът“ цака актьори със 100 лева хонорар

Съдби1Актьорите от доста рейтинговото предаване „Съдби на кръстопът“ взимали официално най-много по 100 лева хонорар.

Въпреки че повечето от тях  умело влизат в ролята на изстрадали от живота и нещастни хора и разиграват  всякакви битови сюжети, придружени със сълзи и чувства,  аматьорите получават за това скандално ниски суми. От продукцията  наемат нарочно  непрофесионални актьори, за да се пестят пари от бюджета.

Тази сума от по 100 лева обаче е повече от смешна. Все пак хората играят убедително, дават всичко от себе си, а и снимачното време не е един ден, коментира роднина на един от наетите. В същото време изискванията към тях са високи. Става дума за игра, в която трябва да се раздадеш напълно, дори никога да не си се качвал на сцена и  да не си професионалист.

Бюджетът на епизод от предаването е 16 000 лева. При положение, че в един епизод участват около 10-15 човека, а често и истински адвокати,  че общата сума за тяхното изпълнение  е около 1500 лева. Като се разплати продуцентът с другите от екипа отиват още 2-3 хиляди лева, към 500 са за бензин и декори,  остава чиста печалба 11-12 000 лева, която отива в в джоба на шефа на продукцията.

Хората трябва да настояват  и да искат по-големи хонорари, защото това е пълна подигравка с тях и труда им, твърди  роднината на един от участниците. На всичко отгоре продуцентът избирал хора, които имат  подобни житейски проблеми  с героите в съответния епизод. За да те вземат за снимки, трябва да отговаряш на стриктни изисквания, да можеш да играеш добре, а накрая ти дават  100 лева.

Причината за това бил и огромният дъмпинг, който кандидатите си правели един на друг. Те се борели да ги вземат в епизодите не толкова заради пари, а за слава, че ще се видят по телевизията, коментират близки до продукцията.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/YfLY_3GW1Ng

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.