Режисьорът на „На кафе“ Николай Марков почина от пневмония

Николай Марков - режисьор
Николай Марков - режисьор

Младият режисьор на Нова телевизия и предаването „На кафе” Николай Марков след тежки усложнения от грип, почина на 36 години. Първоначално Николай се разболял от лека настинка, но не предприел никакви по-сериозни мерки. Не отишъл на лекар и започнал да се лекува с лекарства без рецепта от аптеката, както всъщност правят голяма част от българите.
С времето състоянието му сериозно се влошило, вкарали го в болница с тежко възпаление на алвеолите, бронхите

Новината за смъртта на колегата им - режисьорът Николай Марков, предизвика сълзи в очите на Гала и целия екип на "На кафе"
Новината за смъртта на колегата им - режисьорът Николай Марков, предизвика сълзи в очите на Гала и целия екип на "На кафе"

и меката тъкан на белите дробове. Лекували го най-добрите специалисти, но и те не могли да направят нищо, за да спасят живота му – вече било прекалено късно.
Смъртта му дойде като гръм от ясно небе за колегите и приятелите му. Те не можеха да повярват, че такава гибел е сполетяла талантливият ресижьор.

Николай Марков
Николай Марков

Като знак на почит към паметта на Николай, негови близки смениха снимките на профилите си във фейсбук с черен фон, на който пишеше: ”В памет на нашия колега Ники Марков”. Той е бил ведър, добър и общителен човек и мил баща и съпруг, и всичките му приятели бяха категорични, че ще го запомнят като такъв.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.