Смях! Йорданка Христова крещи на Кличко: Не ни пипай момчето бе!

Йорданка плаче майкаНевероятна сцена показаха сценаритстите на ВИП Брадър, които снощи нямаха с какво да си запълнят програмното време. Едните съквартиранти си бяха тръгнали, а другите все още не са влезли.

Затова бяха излъчени сборни кадри от уж най-добрите моменти на компанията в Къщата. Като гвоздей на всичко обаче беше гледането на мача Кубрат – Кличко, който милостиво беше пуснат на финалистите на гледат, за да не изпопадат от скука до финала.

След като изпяха химна и започнаха да развяват български знамена, вдъхновението на вип зритеите бързо се изпари. Нашият започна да получава удар след удар, а Йорданка Христова, която никога досега не беше гледала бокс, просто зяпна. Вижте го бе! Вижте, удари го. Мръсник, подлец! – развика се тя срещу Кличко. Оле, толкова силно го цапна, не ни пипай момчето бе! Ай, горкичкият! – изпищяваше тя след всеки удар и ту закриваше очи да не гледа, ту избухваше в сълзи.

Певицата плачеше с глас, сякаш биеха нея, а на първия нокдаун скочи и извика удивено: „Той падна! Горкото ни момче, лежи на земята! Простак, защо го удари така бе!“. Останалите ту се ядосваха с гледката на екрана, ту ги избиваше на смях при вида на съкрушената певица, която подскачаше от дивана и се караше на Кличко с пълно гърло и призоваваше да не ни пипа момченцето.

Момченцето накрая падна и не стана, а всички съквартиранти се разплакаха. Той беше добър, но другият го удряше, каза възмутено Христова. След което се усети и помоли Брадъра да не излъчва това видео и да спре камерите. Аз никога не псувам, не знам как така тези думи се изплъзнаха от устата ми, оправда се Данчето, която неволно беше изригнала в стил футболен фен и не спря да ругае патриотично и самоотвержено до края на злополучния мач.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.