Плеслава заприлича на пеещ скелет

Плеслава слабаФолк певицата Преслава явно е решила да се възнесе като светица в небесата.

Тя изобщо не се интересува от здравето си, не се съобрязава със съветите на приятелите си  и продължава да слабее с бурни темпове, въпреки че отдавна не вдъхновява феновете, а направо ги плаши с анорексичния си вид.

Певицата си призна, че вече е станала  40 килограма, обаче не само няма намерение да напълнява, ами и ще продължи пази диета, понеже така се чувствала по-добре и й било по-леко.

Преди две години тя залитна  по вегетарианството и спря да яде месо. Тогава започна сериозно да губи килограми. Сега пък отказала абсолютно  всички животински продукти, като спряла да консумира дори яйца и сирене, заради което продължавала да да губи килограми.

Колегите й пък коментират, че критичното тегло влияе зле не само на вида, но и на гласа й. Той  вече не бил толкова мощен и разпознаваем. Някои твърдят пък, че Преси пипнала и язва покрай диетите и това още повече й пречело да качи дори и грам. Храната само минавала през нея, а жизнеността си поддържала със силни витамини и билки.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. преслава е най-добрата певица у нас ..вярно е отслабна но гласът и е най-добрия глас в попфолк жанра…тази снимка тук е от миналата година в момента преслава е по-пълничка

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.