Ужас! Мрътвопиян полицай размаза бебе в количка

бебе убийствоКошмарен инцидент стана днес в бургаското село Крушевец. Граничният полицай Костадин Стоянов цяла нощ пил в кръчма в Малко Търново по повод юбилея на свой колега, а  сутринта, когато запоят свършил, се качил на колата си и отпрашил за Бургас.

Точно в село Крушевец, през което минава пътят от Малко Търново за областния център, полицаят заспал на волана, изгубил управлението и се блъснал в стълба пред селския магазин. Пред магазина стояла количка с 11-месечно момиченце, заспало в нея, а майката купувала вътре хляб. От удара количката буквално е размазана заедно с телцето на бебчето.

Майката припаднала от ужасната гледка, бащата изтичал от къщи и също едва не колабирал. Видях го този мръсник. Беше се свлякъл пиян на тротоара. Очите му бяха кървясали от пиенето, разказва през сълзи бащата. Едва се въздържах да не го убия, но в тази страна има закони и аз ги спазвам.

В момента с бащата говори психолог, майката е получила помощ от медиците в линейката и е в шок. Не продумва и дума. Семейството има още едно дете – момченце на 8 години, с което също говорят психолози. Трупчето на бебето е закарано за аутопсия.

Цялото село е настръхнало от кошмарната случка. Хората питат защо колегите на полицая не са го спрели да се качи пиян на колата, така ли спазват закона самите те, като непрекъснато го нарушават. Дошлите униформени на местопроизшествието пък закрили с тела колегата си, за да не бъде сниман от медиите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.