Коцето си го показа на плажа

Коцето питонИзпълнителят на веселото фолкпарче „Питона в гаража“ показа  как изглежда всъщност лирическият субект на песента му.

Коцето се пусна по бански тип „ изрязан слип“ и единственото, което постигна е, да съсредоточи жадните  женски погледи, които внимателно  следяха зоната между краката му, пише hotarena.net.
Дори мъже се взираха там и не можаха да не признаят, че питонът на певеца е с внушителни размери, или просто банският му е със стабилни подплънки.

За посветените в модата пък веднага стана ясно, Коцето хич не следи нашумелите последни тенденции и че подобен вид плажно бельо вече е абсолютно  демоде, особено пък на шарки. Най-вероятно си го пази от ученическите години, защото и малко му е поизбелял и отеснял, изгариха се някои. Други заявиха, че певецът може да постигне същият ефект, ако беше застанал на пясъка по долните си гащи. А те пък може да имат и по-приличен вид.

Константин не се пече сам на морето. Той е със съпругата си Надя, дъщеричката Мариана и отбрана компания, в която челно място заема приятелят му Пацо, известен риалити герой от два БИГ Брадъра, който се е залепил като пиявица за певеца и чака да му плати курорта и глезотиите на плажа. Двамата даже са се щракнали за спомен, а Пацо също е с неподходящо плажно облекло, но пък широко ухилен.

Шегаджии подметнаха, че скоро Константин е поискал второ дете и е облякъл този бански, за да съблазнява жена си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.