Ким Кардашиян шашна фенове с огромни задни части

Ким задникКим Кардашиян бе щракната  да събира тен покрай луксозен басейн в Мексико заедно с детето си и детегледачката му. На снимките най-забележителното нещо е  огромният й задник, който жълтият оскъден бански едва успява да побере и то само донякъде.

Потребители се шегуват, че когато ходи на плаж, тя трябва  да наема двоен шезлонг, като върху единия да разполага само дупето си, а на другия себе си.

33-годишната реалити звезда, която е известне предимно с това, че просто се вре сред известните, а баща й има дебела банкова сметка, изобщо  не се притеснява  от пищните си форми. Даже обратното,  тя ги изважда  на показ при всеки удобен случай.  Ако не се снима по бански, тя облича плътно прилепнала рокля, която пък очертава всичко. Бившата порно и риалити  звезда, засега се  е кротнала и твърди, че се е отдала на грижите за дъщеря си, но за бебето се грижи бавачка, а задникът на Ким лъсва на всяко светко събитие.

Ако тази живееше в България, щеше да мине и Марта Вачкова, коментират форумци. Кой знае защо у нас любители на широките бутове на Ким рядко се намират и повечето са категорични, че с такова тяло тя трябва да носи по-широки дрехи, защото иначе просто е грозна.

За съжаление на Ким не й пука какво мислят българите и кръшно кълчи дебели бедра из САЩ и интернет.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Това не е гъз, това е злато! Ми, че благодарение на целулитните си месища тоя хипопотам се плацика по плажовете на мексико,бре хора! Бах ти и кьоравия без вкус и непретенциозен мъж дето я гъчи!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.