Десислава мина на успокоителни заради Зарко

ДесиНе, не. Проблемът не е семейна и любовна драма.

Фолкпевицата Десислава е в чудесни  отношения с гаджето си – ММА боеца Светлозар Савов, макар и постоянно да се въртят слухове, че двамата са се разделили. Изпълнителката  разкрива, че се разбира със Зарко чудесно, но панически  се страхува, когато той се бие. Просто изпада в ужас.

Последно той беше на мачове в Лас Вегас. Понякога отивам с него в залата, за да викам, скачам и да го подкрепям. Последно бяхме заедно  в Словения. Но ако трябва да съм искрена, много се притеснявам за него. Непрекъснато се страхувам, че ще стане нещо на ринга, ще го осакатят, а може и да го убият, казва Деси. Като го удярат, сякаш удрят мен. А като потече и кръв, направо се панирам.

Певицата призна, че за да се подготви да гледа някоя от  битките му,  предварително пие успокоителни. Наистина се притеснявам, наистина ми е много напрегнато. Аз хич не съм фенка на ММА, обичам други спортове. Признавам си чистосърдечно, че  се страхувам от кръв и цялата се изпотявам, но явно този спорт е голяма атракция за много хора, въздиша Деси.

Зарко прекрасно  знае, че не съм особено съгласна за това, с което той се занимава и бих била щастлива, ако се откаже. Той обаче си го обича този спорт, тренира го с удоволствие, излиза с хъс на ринга и заради товаго подкрепям него във всяко едно начинание. Нищо, че това ми струва много нерви и пиене на хапчета, откровена е певицата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/BckrXYDOt1A

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.