Ужас! Зъболекарка извади всички зъби на бившия си за отмъщение

зъболекаркаСтоматоложката Ана от Полша жестоко си отмъстила на бившето си гадже Марек.  Мъжът скъсал с нея, защото се влюбил в друга, но не се отказал да се възползва безплатно от услугите й. Той  посетил кабинета на 34-годишната си бивша приятелка  само няколко дни след раздялата им, понеже  имал зъбобол.

Седнал смело на стола, но не знаел какво го чака.  За да отмъсти за гадната му изневяра Ана му сложила голяма доза упойка и му извадила всички зъби, без той да разбере какво се случва..

„Опитах се да се дистанцирам от моите емоции и да действам професионално, но когато го видях да лежи на самодоволно на стола си помислих: “ Господи, какво копеле“. И просто му отмъстих,  заявила стоматоложката.

След като му извадила всички зъби, тя завързала главата и челюстта  му  с превръзка и му заръчала да не си отваря едно денонощие устата, за да не настъпят усложнения.,

Марек останал повече от шокиран, когато разбрал какво всъщност се е случило.  Той ревнал от яд при вида на беззъбата си уста, а пред адвоката си се оплакал, че й имал доверие и не смятал, че тя може да го унижи така жестоко и да си отмъсти.

Когато се върнах у дома и се погледнах в огледалото, просто не не можех да повярвам какво се е случило. Тя ми беше изпразнила устата изцяло. Тя постигна гадната си цел и новото ми гадже ме остави, като ми каза, че се гнуси от мъж без зъби“, разказал нещастникът.

Срещу зъболекарката Анна в момента се води разследване по жалба на бившия любим и тя може да получи до 3 години затвор.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.