Преслава пак отсвири Бирмата

Преслава журиПреслава пак си заряза половинката  и се отдаде на релакс в женска компания в Слънчев бряг. Тя не взе любимия си и в Лондон, където бе поканена да попее в тамошни клубове.

Явно или двойката е много заета и всеки си гледа своя бизнес, или в отношенията им нещо се е пропукало. Така или иначе Георги Станоев -Бирмата отсъстваше от купона в Слънчев бряг.

Всички дами във вип  сепарето на певицата  демонстрирали изключително добро настроение и се забавлявали със скъпи питиета, оскъдни салати и мезета и  луди танци. Те буквално не слизали от дансинга, което пък доказва, че певицата има сили и хъс и въпреки смъкнатите килограми била неудържима на дансинга.

Бдителни  фотографи пък забелазали, че няколко часа преди това певицата била на  една маса с актьора Мариан Вълев – Куката и нещо сериозно си говорили, вероятно за някакъв общ бизнес.

Предната вечер пък Преслава вилняла в култова чалготека. Въпреки лошото време навън, тя се забавлявала от сърце с дамската си компания.

Фриволното и независимо  поведение на певицата дало пък повод за коментари, че тя пак е разделена с Бирмата, защото напоследък не се появява с него никъде. Но даже  най-близките й приятелки не можели да кажат със сигурност  какво се случва със звездната двойка, защото фолкаджийката е потайна и от години упорито отказвала да коментира личния си живот.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/RDpyn9xkmxg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.