Резултатите в „Къртицата“ нагласени! Сано е истинският победител!

Ивайла Георги1Резултатите в „Къртицата“ са били нагласени и това призна самата къртица Емил Каменов, който сам си каза, че не може да пази тайна и при поредното интервю си издаде всичко.

Аз нямаше да се справя без Георги и Ивайла, без тяхната помощ и подкрепа, изтърси монтанецът. Което преведено на прост език означава, че тримата са били в завера и са играли срещу останалите с цел да вземат парите. Принципно по правилата на играта, къртичокът трябва да пази тайна от всички. Още след като бил избран за къртица обаче, Емил дал знак на братлето си Георги, а той пък веднага изтропал подробностите на Ивайла. По време на мисиите, когато няма камери, тримата се уговорили да пазят гърба на Емо, за да го опазят и да го дотикат до финал. Информацията била доста ценна и така осигурявала място на финала и на самите тях.

Според някои сайтове тримата се уговорили и да делнат парите, независимо кой и какво ще спечели. Стратегията им беше видима и за зрителите. Георги се натовари със задачата да ги заблуждава и да се прави на къртица. Те веднага го заподозряха, но на тестовете той естествено беше непобедим, защото разполагаше с информация, каквато другите нямаха. Ивайла също се натискаше да я номинират и да отиде на тест, за елиминира Бориса, а пред камерите разказваше, че й писнало и иска да се прибере вкъщи.

Още по-лошо. Бургаският мачо започна да саботира мисиите и да играе за самата къртица. Самият факт, че на последната мисия, когато трябваше да се разпределят цели 33 хиляди лева, той уж се подхлъзна на гредата и провали изпитанието, а парите отидоха при Емил, означаваше, че той иска сумата на  бодигарда да се увеличи. Защо, питат хората сега, когато всичко лъсна. Много просто, отговарят им други. Георги не е бил сигурен, че ще стигне на финал и вероятно е имал уговорка с Емил за делкане, пишат няколко сайта едновременно. Дали в заверата с делкането е била и Ивайла Бакалова или само е помагала на момчетата, не се знае.

Заради инцидента с нея, тя излезе от играта и влезе в болницата, но триото определено се беше запътило към финала. Истинският победител в тази игра е Сано, пишат по форумите, а някои дори заподозряха Георги в нагласен вот отвън,  в който е участвала и Ивайла.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.