Елена Кучкова се окичи със златен скункс за невежество

Кучкува гадже политикЕлена Кучкова се сдоби с престижната награда „Златен скункс“ за…невежество. След като се похвали, че е вече се е дипломирала специалност икономика, на журналист му хрумна да я попита кой е финансовият министър на България и тя го изгледа така, сякаш я питат кой е изобретил мозъците на силиконките.

Кучкова призна пропуска си с името на министъра и обеща да го научи. Но когато вчера беше попитана за втори път, отново се запъна. Ама недей така, огорчи се Боби Ваклинов, сега ако те попитам и за министъра на икономиката, ще стане страшна работа. В отговор миската се закикоти кръшно.

Още по-голямо веселие я обхвана, когато видя статуетката. Никакъв срам и неудобство, само кокетно кикотене придружаваше целия й разговор с репортера. Тя дори гушна скунксчето, обърквайки го с награда за красота.

Кучкова обаче си изпя песента отново, като видя микрофон. Тя повтори като латерна, че не си е купила титлата, сама се е преборила за нея, нямала е никакви спонсори, нищо, което се пише по сайтовете не е вярно, тя е свястно момиче и търси любовта.

Вече сърцето й не е свободно, има мъж до себе си, който заблежете – бил близко до политиката. Не министър, не депутат, но се пак близко. И не й е платил титлата, понеже не се „мешавил“ в такива работи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/u0johA82NLw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.