Наталия Симеонова: Станах плондер след развода с Денис

Русокосата фея така и не може да извади от сърцето си рок музиканта

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова призна в ефира на предаването си „Предай нататък“, че преживяната мъка след раздялата й с Денис Ризов я е превърнала в плондер. Опитвайки се да помогне на своята героиня Силвия, която цял живот носи тежкия кръст на лошите си зъби, феята на любовта изплака, че всеки човек си има своя мъка, която белязва живота му, но това не трябва да ни сломява, а да ни прави още по – силни.

„След като Денис си събра багажа, аз се затворих вкъщи и потопих възглавницата в сълзи. С дни не хапвах и залък, бях бледа като призрак, но не успях да сваля и килограм. В следващите месеци буквално пълнеех от въздуха“, разказва искрено и лично за преживелиците си Наталия.

През годините тя е пробвала какви ли не диети, но резултатът от тях бил или минимален, или нулев. Стигнала дори до лекарски кабинет, където се подложила на пълни изследвания и лекарите заключили – здрава е, но метаболизмът й е забавен, заради което организмът й отказва да топи тлъстините.

„Предлагаха ми и хапчета, и операции, но все още не съм толкова отчаяна. Страхувам се да легна под ножа, не смятам,че е разумно да се подлагам на такова нещо заради едната суета. Който ме иска би ме харесал и такава“, коментира пухкавите си форми водещата на „Предай нататък“.

Наталия смятала идното лято да подложи организма си на пълно прочистване чрез методите на Лидия Ковачева. Симеонова щяла да кара само на плодове и чайове в рамките на 20 дни, след което да премине към суровоядство и отказ от месни изделия.

http://www.youtube.com/watch?v=KPdNpRE6UaI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.