Азис: 200 – бона и ще играя кючек в „Денсинг старс“

azisТежки пазарлъци се водят зад кулисите на „Денсинг старс“. Става дума за едни едни 50 хил. лева и за един чалга-певец, който ако не друго, ще вдигне рейтинга на предаването до небесата.

Не, не ни разбирайте грешно. Азис не иска хонорар от 50 бона, за да излезе на дансинга и да танцува. Той иска 50 повече от предложените. Продуцентите на „Денсинг Старс“ са му дали оферта от 150 хилядарки за времето, в което ще забавлява публиката. Той обаче казал, че не е кой да е, а е мегазвезда и за по-малко от 200 хилки нямало да влезе в предаването, защото цената му е висока и всеки, който го иска, трябва да се съобрази с нея. .

За да демонстрира в телевизионен ефир своите доста добри умения в кючека и да върти ханш, както и да научи и други танци като рокендрол, валс, ча-ча-ча той иска твърд договор, според който независимо дали ще отпадне в началото, в средата или в края на предаването, цялата сума да му бъде изплатена веднага след приключването на участието му.

Той обяснил, че такава му е цената и за по-малко не би затресъл тяло на дансинга. Продуцентите доста се размислили, тъй като такава сума не е поискала дори безспорната звезда Албена Денкова.

Освен това не било сигурно докога Азис ще остане в предаването. Той има опит с риалити форматите, но не изтрайва там и месец, безличен е, не е интересен на зрителите, скатава се и сега може би ще му е много трудно да се явява навреме на репетициите е да оросява залата с пот. Тук шега няма и не може като в „Къртицата“ да готви по цял ден, а като види мисия да се разпищи – оставете ме, не мога такива неща да правя.

Шегаджии вече питат в кой отбор ще се състезава Василка, ако й платят парите – в мъжкия или в женския.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.