Киро Японеца вилнее на Трифон Зарезан

Ромският престъпен бос Кирил Киров – Киро Японеца за пореден път даде воля на агресията си. Навръх 14-и февруари мургавият разбойник и ордата му от мутри окупираха още от обяд тузарско заведение в центъра на София, за да празнуват не Деня на влюбените, а Трифон Зарезан.

Кирил Киров - Киро Японеца
Кирил Киров – Киро Японеца

Киро Японеца и гардовете му затвориха с тежките си бронирани лимузини „Мерцедес“ малка уличка в центъра на София, за да се отдадат на пиянски запой. Шумната компания на ромския гангстер набързо успя да прогони редовите клиенти на заведението, след като още в ранните часове на следобеда започнаха пиянски наздравици на фона на усилените до дупка хитове на Горан Брегович и циганския Павароти Джаго. След като опустошиха 2-3 бутилки отлежало уиски, агресивните бандити започнаха да трошат чаши в заведението и да подвикват нецензурни думи към обслужващите ги сервитьорки. Едва привечер ордата на Киро Японеца напусна лъскавия бар, за да продължи с гуляя в друго заведение – бар „Суит“ в зала „Фестивална“ в квартал „Гео Милев“.

Очевидци на пиянския запой на Киро Японеца и аверите му разкриват, че малко преди полунощ бандата главорези около ромския наркобос е предизвикала бой в заведението „Суит“. Порядъчно наквасените мутри налетели на младежка компания и започнали да задяват момичета, които празнували със свои кавалери Деня на влюбените. „Едно по-здраво момче направи забележка на хората на Японеца и ги помоли да се държат културно. Онези обаче започнаха да мятат кубчета лед и фъстъци към съседната маса. Охраната на заведението не посмя да се намеси, а един от охранителите на Японеца удари шамар на младежа, който им направи забележка“, описва екшъна посетител на бар „Суит“.

Минута след мелето Киро Японеца и свитата му предпочели да се изнесат от заведението, без дори да изчакат сервитьорката да им донесе сметката. „Хвърлиха на масата няколко банкноти от по 50 лева и си тръгнаха. Тези мутри развалиха празника на десетки влюбени. Очевидно е, че са над закона и се смятат за недосегаеми“, възмущават се от ромската гангстерска команда посетители на бар „Суит“. Мелето, предизвикано от Киро Японеца на публично място, не е първото за мургавия мафиот. През есента на 2011-а Киров преби в столично заведение Николай Велков, смятан за финансист на Алексей Петров и криминалната му задруга „Октоподите“. Тогава обаче ченгетата арестуваха не Японеца, а Николай Велков, който дни след побоя поискал 20 000 лева от ромския бандит, за да изтегли жалбата си срещу него. Неотдавна от интервю на депутата от ДПС Делян Пеевски стана известно, че чадър над Японеца е разпънал не кой да е, а бившият шеф на МВР Цветан Цветанов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.