Бориса Тютюнджиева се уплашила от брак с Коко Динев

Български актьори рядко пробиват в кинопродукциите зад граница. Малцина са тези, които успяват дори да се разходят като екскурзианти в Холивуд. Наскоро Башар Рахал се мерна в хитовия исторически екшън „Легендата на Херкулес“, но с това май се изчерпват успехите на родното кино на международната сцена. Подобно мрачно заключение би могло да се разведри само от присъствието на Бориса Тютюнджиева в популярния американски хорър „Погрешен завой 5″.

Бориса Тютюнджиева
Бориса Тютюнджиева

Феновете на ужасите няма начин да са изпуснали поредицата, в която уродливи горски хора убиват по възможно най-изобретателни начини дръзналите да стъпят на тяхна територия. И на ужасно секси мадамата Бориса не й се разминава. Малките гадняри й отрязват няколко пръсти, а след това и други части от тялото. Манекенката оставя много приятни впечатления у продуцентите на филма.

„В това момиче има страхотен потенциал. Страшно“ е красива, а и пищи достатъчно достоверно. Ще я имам предвид и за други мои проекти“, отсича режисьорът на лентата Деклан О’Брайън.

Коко Динев
Коко Динев

Засега Бориса не успява да се намърда в холивудските среди, където шансът може да ти кацне на рамото изведнъж и да те изстреля на върха. За сметка на това силиконовата хубавица много успешно се беше намърдала в сатенената постеля на Коко Динев. Хазартният бос и красивата манекенка прекараха едно незабравимо лято.

Двамата обикаляха екзотични гръцки плажове, опитваха рибни деликатеси и смазваха гласните струни с първокачествено узо. По едно време продължителната екскурзия много заприлича на щастлив меден месец.

Заговори се, че футболният бос наистина е готов да предложи брак на прохождащата актриса. Някои дори започват да чуват празничния звън на камбани. В този изключително красив момент Бориса изсипва лъжичката катран в кацата с мед, заявявайки, че й е рано да се жени, да ражда деца и да нахлузва домакинската престилка. На всичкото отгоре тя съвсем забравя за красивите мигове с Коко.

„Виждала съм въпросния господин, но само толкова. Една друга дама с раздвоен език започна да пуска слухове по мой адрес. Знам я коя е и рано или късно тя ще си изпати за лъжите, крито сипе наляво и надясно. Вече съм достатъчно голяма, за да държа на реномето си и да не позволявам всеки да се упражнява на мой гръб“, минава в контраатака гърлата, която съвсем скоро ще се опита да спечели много пари във втория сезон на „Къртицата“.

Продуцентите на шоуто не случайно канят Бориса да краси предаването. В базата тя със сигурност има какво да покаже и дори какво да разкаже.

Феновете на светските клюки още предъвкват връзката й с Ники Михайлов. Синът на преизбрания бос на БФС Боби Михайлов нехайно сподели, че е пробвал Бориса за една нощ, но не е останал особено доволен и е продължил напред. Подобно изказване нямаше как да не запали пожар в нежната душа на манекенката.

„Този Ники Михайлов явно е слънчасал, щом си въобразява, че е преспал с мен. Наистина ми ходеше по петите, но много бързо го разбрах що за стока е. Оказа се, че е искал да се изявява на два фронта, сваляйки ме, докато ходи с Николета Лозанова. Не съм от момичетата, които си траят, и една вечер показах на Николета какви ми ги е писал въпросният Михайлов. Дори й дадох да му се обади от моя телефон. Сигурно го е заболяло щом след това започна да си измисля какви ли не случки с мое участие“, отсича манекенката.

Тя за известно време се подвизава по модните подиуми в Милано, където рекламира световноизвестни марки. Много скоро обаче се появява изненадващ проблем.

„Сериозният ми приятел не искаше да се отделям от него. Противно на всички приказки аз си падам по дългите връзки.

Бях сигурна, че той е човекът, но след това ме разочарова. Беше трудно да се разделим след 4 щастливи години. Сега доста повече ще се замисля, преди да се впусна в поредната дълга връзка. Иска ми се след края на „Къртицата“ да отида и да поработя пак в Италия. Там атмосферата е страхотна. Манекенките са приятелки помежду си и си помагат.

А у нас гледаме да се изядем една друга, без да има конкретна причина за тази омраза между красивите момичета“, категорична е Бориса Тютюнджиева.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.