Вини Джоунс връхлита на лов в „Къртицата“

 

viniГолямата екшън звезда, която ще влезе в „Къртицата“ и всички гадаеха коя ще е, а информацията се подхвърляше на час по лъжичка, най-после стана ясна. Това е легендата  Вини Джоунс.

Естественията и арогантен Вини, познат от филмите  „Гепи“, „Две димящи дула“ и „Да изчезнеш за 60 секунди“, ще влезе в шоуто не само да троши бутилки и да се прави на голямата работа, но и се съгласил милостиво  участва в цели три от първите мисии.

Продуцентите на шоуто нарочно  потърсили точно него, защото този сезон в шоуто ще има изключително  много екшън, а той отговаря напълно на изискванията – мускулест пич с  хулиганско минало, бивш футболист, който е във футболната история заради получаването на жъл карон в третата секунда на мача.

Вини  бързо се навил да участва в предаването, защото бил  голям фен на този формат и искал да блесне през феновете си. Преговорите минали по-лесно, отколкото с част от българските звезди. Може би защото никой не е успял да посмее да му оспори хонорара.

Иван и Андрей заявиха, че няма да му правят лютеница и да му се подмазват, като му подаряват народни носии и го учат да играе хоро, а ще го накараме да покаже мускули и сила в мисиите, които го очакват. Той играе и ловец и ще се наложи сам да улови храната си.

Това е и разликата между първи е втория формат. Сега участниците няма да получават храна наготово, а ще се наложи да ловуват за нея. Да си я заслужат сами. Което пък отново е елемент от Биг Брадър, защото и там си забаротват продуктите с мисии.

Никой не си и въобразява даже, че ще клечат с въдици край някоя река, или ще стрелят по зайци в гората.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

 
http://youtu.be/tdbTC46-6TA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.