Мика изрита Аръков, пазят го в тайна

ivo-mikaИво Аръков и Мика само тръбят за връзката си, а всъщност тя се е разпаднала, гръмнаха жълтите издания. Младежът с доста  спорни актьорски умения за кой ли път доказа, че всичките му връзки досега са нищо повече от опит за реклама и желание да е в центъра на вниманието.

Не по-долу пада и щерката на Стоичков, която също търси начин да е винаги в центъра на прожекторите, докато сестра й показва от Америка среден пръст на журналистите.

След като слухове разнисоха, че Мика системно ступва любимия си, когато не е съгласна с мнението му или действията му и иска да го вкара в правия път, сега клюката упорито мълви, че двамата всъщност изобщо не са заедно и не тънат в романтика и рози.

Двойката се разделила тайно, а за пред хората все още се появява в публичното пространство, за да не се отрази раздялата на имиджа и на двамата, които са адски суетни и треперят да не падне сенчица от съмнение върху перфектните им отношения.

Тия дни Аръков обаче най-внезапно обясни, че си остава в България, никъде не е отишъл и ако отиде в чужбина, то ще е просто да пробва възможностите си и да разшири славата и таланта си. Мика пък заяви, че България й е само временна спирка да си почине малко и ще прави кариера и ще живее в чужбена.

На стената на Стоичковата щерка се появи следното писание:

„Понякога човек само иска… обаче не си прави труда да бъде! Често забравя, че нещата се постигат с труд“. Тези думи бяха изтълкувани като написани за Иво, който тръгна след нея в САЩ, после в Барселона и заряза работата си, за да се отдадат на безкраен празник и любов. Мика обаче от малка е научена, че всичко се постига с труд и вероятно й е писнало да издържа любимия си с парите на баща си.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/69h6ARqg-Zs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.