И Мартин Карбовски влиза в партията на Бареков

karbovski-boykoМартин Карбовски е третият коз на Бареков, който той ще извади  в подходящ момент. Водещият вече върви по пътя на Росен Петров, като засега неофициално  е присъедини към партията на Николай Бареков.

Водещият на „Отечествен фронт“ нарочно не е обявил официално влизането си в с апломб и гръм в политиката, но съвсем скоро ще го направи, издадоха от партийната кухня. Идеята на „България без цензура“ била новината за вливането на Карбовски в редиците й да избухне също като бомбата, която пусна със своето присъединяване Росен Петров. В кое предаване ще го направи обаче и по какъв повод засега не е ясно.

Очаква се Карбовски да е на трето място в ръководството на формацията след Николай Бареков и Росен Петров. Мартин  обаче търсел вариант да остане на работа и няма никакво желание да напуска ефира и да се отдаде изцяло на партийна работа.

Телевизионерът разсъждавал върху всякакви варианти, които да му позволят да запази работата си в ТВ7.  Точно по тази причина той протака с решението си и търси изход да се захване с политика, без да слиза от екран.

 В мрежата вече се появиха  и първите реакции по спорната политическа кариера на Карбовки. Едни приветстват решението му и го наричат съвестен българин, други открито му се подиграват и питат няма ли да помъкне със себе си всички цигани, върху чиито съдби е ридал. А трети предлагат направо да вземе и Азис и Митко Калайджиев, за да стане шоуто пълно.

А баба Кулезич на кого я оставяте, иронизират колеги на водещия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/BV3KaxRkiFk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Недей те да вадите такива неща за него, нито е казвал че ще влиза в политиката нито е казвал че ще се маха от ефир даже Напротив Заяви че няма нищо такова и само Тъпите журналисти ръсят плява из медиите като говоря глупости.

  2. Аз знам и стана ясно, че няма да ходи при Бареков. Някъде се пуска инфо и става лудница после.

  3. Аман от журналисти, дето си смучат новините от пръстите. Да бяхте се обадили поне да питате има ли нещо такова или не. Не са ви учили така във Факултета по журналистика, сигурен съм.

  4. Че това го каза Росен Петров! И калайджията Карбовски после се извъртя. Прекалено мека китка е за политик.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.